About ApIt

My photo
Taipink, Malaysia hye name sy shafiq brumo 16 taoN Berlajar di Kolej Vokasional Taiping bleyh pggil sy apit jew atau dikenali oleh pggilan ''Steven Goh swee Khim''. . and sy suke maen RollerBlade haha~ Spe2 yg xreti main tu boley sy tlg aja kn :) sy mmg ske brkwn kdang2 tu sy pemalu jgak haha~ I am a good person like to be friends and love to teach people who can not play rollerblades, especially those who can not play Rollerblades:) See you on rollerblades club: D
Jangan sesekali mengucapkan selamat tinggal jika anda masih mahu mencuba. Jangan sesekali menyerah kalah, jika anda masih merasa sanggup. Jangan sesekali mengatakan anda tidak mencintainya lagi, jika anda masih tidak dapat melupakannya. Ketika cinta memanggilku, maka aku akan melewatinya walau jalannya berliku-liku. Jika cinta memelukku akan ku dakap engkau walau pedang di sela-sela sayapnya melukai tubuh ku. Aku hanya ingin menyentuh tangan keabadian kerana cinta adalah satu-satunya kebebasan di dunia. Cinta ku pada mu membangkitkan semangat hidup ku. Wahai Cinta ku, di manakah kau berada?

Thursday, 15 December 2011

mood aku malam nih..
ntahh lahh xtau nk kta apa
aku sendiri pon dah tak boleh nak describe..
yang aku tau..
mood aku memang dah lain..
terasa rindu sangat kat dia..
blog aku kan..
biar la aku nak luah apa aku rasa..
dalam hati ada taman??
sapa cakap??
dalam hati ada dia ja.. 
he,he..he,he..



Mentari Menari....
ku sangka awan yang berarakan membawa kabar indah
ku 
sangka langit biru muda terlihat cerah
ku 
sangka Dunia hidup ini terasa indah
Damai ku rasa.......
Derai itu hanya makanan selingan......
Tak kan ku biarkan hatinya berakar Duri...
Tak kan ku biarkan rantingnya kering....
Dia akan ku rawat.......
Dia akan ku jaga
walau aku hanya seekor kupu-kupu manja.....
Ku Perlu Kasih dan sayangnya
Ya AllaH Aku Sayang Dia...
Lindungi Dia dari segala marabahaya...
Lindungi dia dari kesedihan 

lindungi dirinya untuk hamba...........
Jauhkan dia dari tipu daya Dunia..............
Aku Sayang Dia !


LOVEYOU DAMN MUCHH CAPITAL( F)










No comments:

Post a Comment